Saturday, March 22, 2014

Chat.org Video Chat sitesi.

Merhaba sayın zoosk severler. Sitemizin sohbet bölümündeki değişimin farkına varmışsınızdır. Artık kullanıcılarımız için bu alt yapı üzerinden hizmet vermeye devam edeceğiz. Türklere ait ve dünyada sayılı kaliteli video chat siteleri arasına girebilmiş sitelerden birisi olan chat sitesi chat.org’un alt yapısını kullanmaya başladık. chatYani bu gece itibariyle zoosk.gen.tr ve diğer omegle tarzı sitelerimizi tek sitede toplamaya karar verdik. Chat sitelerinde kaliteye ve kullanıcılarımıza sunabileceğimiz nezih ortama önem vermemiz sebebiyle omegle ve chatroulette altyapısı kullanmak yerine daha fazla bay/bayan oranına sahip, kamera açılabilen ama açılmadan da yazılı sohbet olarak kullanılabilen bir sisteme geçiş yaptık.
Chat.org ‘un kendine has belirlemiş olduğu kuralları, sitede sohbete girmeden önce okumanızı tavsiye ediyorum :)
Video Chat Kuralları
Size kolaylık sağlamak için 2 başlık altında Chat.ORG sohbet platformu kullanarak için etik kurallardan bahsedelim. Bunlar; Sunucu Genel Kurallar ve Altın Kuralları ve bu kuralların kullanıcı hesabına uymayan durumunda kalıcı bir süre ya da için yönetim tarafından yasaklanmış olabilir. Sunucuda taşkınlık yapanlar bir süre için yöneticiler tarafından men edilecektir.
Biz güçlü bir elit kaliteli ve eğlenceli bir platform sectionfor sunucu Genel Kurallar kontrol ve uzun süreli arkadaşlıklar yapmak tavsiye.
Size definetely sohbet odalarında yapmak gerektiğini ve bir uyarı olmadan yasak olsun ne hakkında sizi bilgilendirir Altın Kuralları Bölüm kontrol etmenizi öneririz.
Sohbet platformunda mevcut her kişi bu kuralları kabul etmiş varsayılır. Eğer unjustfully ve yanlış yasaklanmış olduğunu düşünüyorsanız, iletişim bölümünü kullanabilirsiniz.

1 comment:

  1. Random chat strangers Very efficiently written information. It will be beneficial to anybody who utilizes it, including me. Keep up the good work. For sure i will check out more posts. This site seems to get a good amount of visitors.

    ReplyDelete