Saturday, March 22, 2014

Omegle Video Chat

Omegle chat severler içn bilgilendirme. Chat kültürü, günümüze gelirken sürekli biraz, biraz da olsa değişikliğe uğrayarak geliyor. Geçmişte insanların chatleşmek için kullandığı siteler hep irc alt yapılı ve yazılı sohbet sitesi formatındaydı. Şimdilerde ise kameralı ve sesli chatleri de geçtik, rastgele sohbetler bile başladı. Önceden bir insanla kamera açmak için önce sohbete girer, sonra msnye geçerdik.

 Bu siteler hepsini ortadan kaldırarak siteye giren birisinin sitede arkadaşlık ve chat adına yapabileceği ne varsa hepsini yapmasına olanak sağlıyor. Omegle 2008 yılı Temmuz ayında başlatıldı ve rastgele görüntülü sohbet sunmak için orijinal sitelerinden biriydi ve sohbet rulet öncedirtek sitedir. Siteen popüler rastgele görüntülü sohbet sitesi biridir ve herhangi bir anda 10.000 ‘den fazla kullanıcıya sahip .

 Bu sürekliyılda çok değişen ve büyüyen onların trafik tutmak için basın kazanıyor değil tarafından bu kadar trafik sıralaması korumak mümkün olmuştur . Bu özgün iş modeli sadık kalarak büyüdübirkaç sitelerinden biridir .

Sitesi dünyanın birçok yerinde bir marka haline geldi ve şimdi rastgele görüntülü sohbet sektörünün liderlerinden biri haline gelmiştir . Omegle orijinal sohbet rulet ile ortak bir yeri vardır , her ikisi de 17 yaşındaki bir web geliştiricisi tarafından başlatılmış ve her iki web sitesi aynı zamanda açıldı. Sohbet rulet Omegle daha çok tanıtıma var ama yıllar boyunca sitemiz listesindeki tüm sitelerin ilk 3′e getirdi sürekli bir artış olmuştur .

Site Google Translate kullanarak her dilde sunulan ve ilgi yazın ve aynı ilgi alanlarına sahip diğer yabancılarla bağlayan çıkarlar gibi güzel özelliklere sahiptir .
Sitesi Alexaüst 5,000 her zaman şimdi ve hala artıyor . Oranda onlar çok yakında dünyanın çok ziyaret edilen sitelerden biri haline gelirse şaşırmam. ünlüler gerçekten kendi ülkesinden insanların sıralamalarını tutmak yardımcı oldu vesiteyi daha hızlı bu sektörde başka bir site daha tırmanmak için gereken destek vermiştir.

No comments:

Post a Comment